23. juni 2015

Kalkun (kylling) Curry

Curry eller Indisk so good !
...og så enkelt å lage i full fart ;-)

Skal du lage en ekte identisk indisk gryte så bruker du litt mer tid på tilberedninga,
men denne raske versjonen er minst like populær,
ihvertfall her hos meg ;-)


Rask Kalkun Curry

4 personer

1 løk
4 båter hvitløk
2 cm ingefærrot
4 ss kokosolje
1 ts spisskuminfrø
1 ts korianderfrø
400 g kalkunfilet
2 ss garam masala
1 ts salt
1/2 ts pepper
2 dl kokosmelk
2 ss sitronsaft
Frisk koriander

Skjær løk, hvitløk og ingefær i smått eller hakk det i en kjøkkenmaskin.
Varm opp olje i en stekepanne,
ha i frø og vent til de begynner å hoppe.
Ha i løkblandingen og stek i 5 minutter.
Skjær kjøttet i strimler og tilsett,
brun bitene i 2-3 minutter.
Ha  i krydder, kokosmelk og sitronsaft,
rør godt mens det koker opp og la putre i 10 minutter på svak varme.
Strø over korinderblader ved servering.

Serveres med en stor salat, grønnsaker eller ris til.



Bon Appétit :-)

.


En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)


I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)



.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)