19. apr. 2015

Ukemeny 17-2015

Ukens menyforslag med fin fordeling på fisk, kjøtt og grønnsaker.
Hvor mye karbohydrater du trenger ved siden av, 
det er opp til deg ;-)



Lunsj
Til Lunsj foreslår jeg å fortsette med masse grønt, egg og fisk eller kjøtt.
Går mye i sardiner, makrell og tunfisk på boks om dagen for å øke omega 3 tilskuddet...

Ukas lunsj-høydepunkt for meg var Aspargesomelett
som du finner HER







Jeg drikker Vannkefir før og til måltidene,

 og kombucha i mellom måltidene.







Til alle måltidene spiser jeg melkesyret mat,
dette gir masse verdifulle vitaminer og mineraler,
som f.eks. K2.









Middagene er raske men de begynner alltid med en salat:
Salat-avocado-agurk-paprika :-)

Prøv gjerne DENNE Paleodressingen til :-)



Ukens meny:









Mandag:
Eggefisk til middag,
raskt og enkelt med de grønnsakene du måtte ha :-)
Inspirasjon finner du HER...








Tirsdag
Rester fra kjøleskap eller frys...
Med ønskede grønnsaker






Onsdag:

Laks stekt i ovn på en seng av Paprika.
200 grader 10-15 minutter.







Torsdag:
Stekt kalvekjøtt, gulrot og løk med dampet grønnkål.







Fredag:

Kyllingfilet i biter og Blomkål stekes.
Krydres med  Curry og tilsettes 2-3 dl kokosmelk.






Lørdag
Sushi er nesten perfekt som paleomat, den eneste feilen er ris, er du på challenge dropp den, bruk mer grønnsaker eller f.eks. en nøtteblanding eller eggerøre.
Hvis du ikke er på challenge kan du trygt bruke litt ris.
La deg inspirere HER og spis Sushi i dag :-)




Søndag : ukens lange middag, men bare lang med tanke på koking, rask og tilberede og så klar når du måtte ønske den, Daube er en fransk  gryterett, perfekt når man rydder i fryseren ;-) Suppekjøtt osv. HER finner du en grei variant, men du kan gjøre det så enkelt som mulig(jeg droppet marinering og brukte kun gulrot og løk) Servert som den er med en stor salat.La den stå og småkoke i minst tre timer, lag en stooor porsjon så du har til frokostrester og flere middager i fryseren...


Husk masse grønn salat :-)





Til ukens bakst blir det denne utgaven av steinalderbrød,
eller du kan bake med surdeig:




Ha en flott Solfyllt uke :-)



.


En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)


I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)



.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)