2. aug. 2014

BBQ Tandori Chicken

Når du nå har grillet all den vanlige norske grillmaten og litt til,
bør du prøve Tandori Chicken ;-)



Retten er laget for grilling og fantastisk god,
hvor sterk du vil ha den kommer ann på hva slags chili og hvor mye du bruker,
dette bestemmer du selv :-)
-og for en helt mild variant bruk dropp den helt, her er det smaker nok ;-)

Tandori Chicken

Marinade:
1 ts malt koriander
1 ts cumin-spisskumin
1 ts gurkemeie
1 ts malt chili
1 ss garam masala
1 ss paprika
1 dl yoghurt
2 ss sitronsaft
2 ss presset hvitløk
2 ss revet ingefær
1 ts salt

2 kg kylling: lår - vinger etc.

Til servering sitron og løkskiver.


Bland alle ingrediensene til marinaden og mariner kyllingbitene (uten skinn), store biter skjærer du snitt.
Mariner over natten, eller til du skal steke.
Den beste måten å marinere på er å ha kyllingbiter og marinade i en pose,
bland godt, gjerne med hendene... 
Slik får du lettvint marinaden til å dekke alt kjøtt,
deretter snur jeg posen ett par ganger så den renner litt rundt...

Dette er grillmat på sitt beste, men har man ikke grill kan de også stekes på høy varme i ovnen.





 Marinaden blandes lettvint i ett glass med lokk...





Serveres som en del av ett indisk måltid,
 eller med det tilbehøret du måtte ønske, 
bruker du kyllingvinger passer de også godt på Tapasbordet.



 Bon Appétit :-)


.

En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
 glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)


.

1 kommentar:

...til stor glede for bloggforfatteren :-)