19. apr. 2014

Påskemeny med respekt for Paleo og lavkarbo

...for en bedre form og energi ;-)

Aperitif: 

Påsketapas
Se HER for ett par eggete ideer eller under siden tapas...


Det er moro og farge eggene du bruker til f.eks. 'Mimosaegg',
men jeg anbefaler naturlige farger selvom jeg her har brukt de tradisjonelle...
F.eks. rødbet, spinat og løk...



Forrett:

Omelett med Asparges



Hovedrett:

Lammestek

Se HER for en sikker fultreffer.
eller ha grovt salt på og la stå i ett døgn i kjøleskapet,
skyll godt før du ruter opp toppsiden, har på timian og pepper.
Stekes i 2 timer på 125 grader og eventuelt 15 minutter ekstra på høyere varme hvis nødvendig før servering.

Tilbehør etter som hva dere liker og har tilgjengelig,
selv er jeg svak for lettdampet Brokkoli,
sjy fra stekingen som selvfølgelig kan tyknes med eggeplommer...
Rotstappe er populært hos de fleste , 
eller hvorfor ikke grønnsake stekt i ovnen sammen med steken ...




Dessert

Fransk Påskeomelett

...oppskrift HER...



Paleo kake og lavkarbo er kake uten mel, bruk ghee istedet for smør og sukkererstatning.
Nummer 1 og særlig til påske er sjokoladefondant ;-)
Se HER for en oppskrift med litt malte mandler som kan kuttes ut hvis det passer bedre...

-så god at det er vanskelig å få hele kaken på ett bilde ;-)

Bruk sjarmerende hjemmelaget påskepynt,
for inspirasjon ta en titt HER




.

En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert av alle nye følgere, G+ og liker ;-)


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)