4. mars 2013

Omelett i stekeovn

Når man har gassovn og flaska går tom, ja da bruker man stekeovnen...

...en annen grunn kan jo være mindre stekeos i huset...

Bruk en ildfast form (her er det brukt paiform), ha i litt smør og sett den i ovnen, som du setter på ca 180 grader varmluft eller 200 grader uten.

Når smøret har smeltet har du i ønsket fyll, her ble det paprika og tomat.


Sett det tilbake i ovnen ca 10 minutter, det kan være lurt å røre litt innimellom og eventuelt ha på mer smør eller olje hvis det ser tørt ut.

Bland sammen ønsket antall egg, som du heller over og rører litt. Salt og Pepper...
Stek videre til alt er stivt, en lav form som paiform trenger bare 7 minutter (5 egg), mens ett tykkere lag kan trenge 10-15 minutter...


Serveres med salat til lunsj eller ved siden av fisk til middag :-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)