18. sep. 2012

2 x svin med quiona

Etter å ha ryddet i fryseren og lagt alt som skal brukes først øverst er det jo bare å begynne, 
villsvin og svin og villsvin...

De fleste tror at villsvin det er som svin... men det er langt fra slik, 
for å vise forskjellen så har jeg her blandet en bit svinekjøtt og en bit villsvinkjøtt, 
det nærmeste jeg har smakt villsvin det er elg :)


Kjøttet (ca 200 gram av hver til 4-5 pers.) ble skjært i små biter, stekt sammen i litt olje.


 Imens gjøres grønnsakene i stand, skjær to løk i 4 båter og ha i, deretter eventuelle andre grønnsaker som trenger litt tid, f.eks. gulrot -potet , men det brukte ikke jeg idag... Ha i 1 dl quiona, og 4 dl vann/kraft.

La stå og småputre i 20 minutter, tilsett deretter det som ikke trenger lang varmetid, i mitt tilfelle aspargesbønnerester, hvitløk og tomat. La småputre 10 minutter til. Slå av varmen og la stå med lokket på til servering med ferskt brød.










Kjempegodt med Pesto :)


Bon Appétit !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)