27. sep. 2012

Grove Fikensnurrer med kanel

Brøddeig kan brukes til så mangt, også til søt bakst ;-)



Etter å ha fylt de 24 hullene i muffinsformene er det fortsatt deig igjen.

Deigen ble forøvrig laget på vanlig hvis med halvparten grovt mel.

Deigresten ble da trykket flat og avlang, hvis deigen er nok eltet er den seig nok, 
hvis ikke så får man ta frem kjevla :)


Smør syltetøy over 2/3 langs etter og strø kanel over hele leiva.

Rull sammen på langs og del opp i ca 1 1/2 - 2 cm tykke skiver som settes på bakepapir, litt kliss.


Heves til det er på tide å steke dem i forvarmet ovn på 210 grader varmluft.


Dessert, matpakkemat, snacks til te/kaffe, frokost hmmm...
Kan fryses til en god anledning, hvis det da er noe igjen...



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)