14. sep. 2012

Fylte Tomater

Fylte tomater er som de andre fylte grønnsakene kjempegodt,
 fylt med kjøtt som hovedrett eller ris og grønnsaker som vegetarrett,
 eller fylt med ost som forett, mulighetene er mange...

Her ble det :

Tomater fylt med Chevre... 


Og noen ble fylt med Brie...



Del tomatene i to og skrap ut litt av innmaten (som kan brukes i salaten, i gryta, i suppa etc. )
Skjær ønsket ost i skiver eller terninger og legg en bit i hver halve tomat. 
Til chevre passer det veldig godt med litt honning på, 
men du behøver ikke å tilsette smak eller du kan også prøve med andre smaker,
 f.eks litt cognac, litt kvernet pepper, litt urter...

175 grader og 20 minutter holder men følg med mine ble litt mørke... men godt ble det :)



Bon Appètit !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)