29. juli 2012

Grønnsakssaus

Som tilbehør eller hovedingrediens, superraskt å lage og kan brukes som grunnlag til alt, fordi som vil ha litt kjøtt er det bare å tilsette kjøttdeig, kyllingfilet, bacon, kjøttrester...



Kan brukes som pastasaus, til ris, på pizza, i en grateng, på brødskiva... you name it...

Du kan også bruke det du måtte ha av grønnsaker og det du liker av krydder så egentlig er det ikke en fast oppskrift, men her er nå dagens variant i forhold til avlingen fra grønnsakshagen...

grønn og gul squash, grønn paprika, løk, (+ eventuelt kjøtt) : kuttes opp og stekes i litt nøytral olje...




Tilsett: salt, pepper, gurkemeie/turmeric, paprikapulver og presset hvitløk.
Stek noenminutter og tilsett tomatsaus (eller tomater i terninger)... Hvis nødvendig tilsettes litt vann...

Bon Apètit :-)






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)